Primark Zomercollectie 2012

Zomer 2012 wordt een zomer vol kleur!

13 MAART 2012, AMSTERDAM
Samenvatting
De tropische Primark zomercollectie 2012 voert je mee naar de strandpaviljoens op South Beach Miami. De collectie is een ware kleurexplosie en is geïnspireerd op de levendigheid in het centrum van Miami. De vrouwelijke glamour uit de jaren vijftig is goed terug te zien in de hele collectie, maar de vintage pasvormen zijn gemoderniseerd met felle, gewaagde opdrukken. Deze zomer is niet het seizoen van de subtiliteit; de opdrukken zijn van top tot teen terug te zien op de kledingstukken!

In de nieuwe Primark collectie draait het allemaal om individualiteit en persoonlijke stijl. Het is een knipoog naar de elegante vrouwelijke vormen uit de jaren vijftig, wat betekent dat je capribroeken mag verwachten in combinatie met bustiers om het vrouwelijke lichaam te accentueren. De retrostukken zijn gemoderniseerd met opvallende opdrukken. Dankzij de felle accenten rood en goud, roze en oranje, turquoise en geel doet ieder kledingstuk denken aan een kleurrijke flamencojurk tegen een achtergrond van zwarte en neutrale tinten.

In de zomer van 2012 voeren opdrukken en patronen de boventoon. De collectie is geïnspireerd door dieren met hier en daar een luipaardprint voor een echte Amerikaanse vintage uitstraling. En daar hoor je natuurlijk je ‘cat eye’ zonnebril bij te dragen!

De bloemen zien eruit alsof ze ieder moment tot bloei kunnen komen. We zien opvallende boeketten hele stukken van de kledingstukken bedekken en meer exotische levendig gekleurde Hawaiiaanse bloemen. Warme juweeltinten bovenop zwart geven de stukken een kleurrijk effect. Stoere motieven die contrasteren of juist mooi combineren, zorgen voor een nieuwe speelse look. Deze exotische look is nog mooier gemaakt met verfraaiingen met kleur en lovertjes in combinatie met opdrukken. Denk aan korte broeken in felle kleuren, T-shirts met opdruk met een comfortabele pasvorm en tunieken met bloemenprints.

En voor meiden die gewoon plezier willen maken, introduceren we een aantal spannende nieuwe elementen! De pasvormen uit deze collectie zijn nog altijd vrouwelijk, maar dit keer gecombineerd met een moderne look voor vrouwen met een rebels karakter. Dankzij de sportieve ondertoon zijn de pasvormen nog altijd vlot en strak. In deze zomerse collectie is gebruik gemaakt van felroze, oranje, neongeel en felwit in heel gevarieerde kleurencombinaties. Neonkant geeft deze sportieve look een mooie vrouwelijke uitstraling. Wij zijn klaar voor een kleurrijke zomer. Jij ook?

Woordvoerder
Over Primark

Primark PressRoom powered by Grayling